Hlavní obsah

V Česku se rozjíždí nová cestovní kancelář zaměřená na milionáře

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soukromé stany uprostřed keňského národního parku, privátní luxus na Seychelách, dobrodružná plavba po peruánské Amazonce, bydlení v ledovém hotelu ve Švédsku a mnohá další lákadla má pro movité cestovatele nová značka cestovní skupiny Fischer, cestovní kancelář Privileq. Ta spustila své služby tento čtvrtek.

Foto: Profimedia.cz

Cestovní kancelář bude nabízet luxus pro ty nejbohatší.

Článek

Nová cestovní kancelář je zaměřena na nejnáročnější a nejbohatší obyvatele České republiky, jejichž počet v České republice podle zástupců kanceláře nebývale vzrostl.

"Nejde nám o to, aby u nás bohatý a náročný člověk utratil astronomickou částku. Když bude chtít luxusní dovolenou v Itálii nebo Francii, cena nemusí přesáhnout 100 tisíc korun na týden. Důležité je, že s námi jí bude mít zcela na míru," řekla Novinkám ředitelka CK Privileq Jarka Smejkalová.

„Nabídneme dovolenou, která bude od začátku organizována zcela podle přání klienta. Místa, která nabízíme, jsou výlučná a kvůli diskrétnosti a soukromí privilegovaných osob i většině lidí zapovězená,“ upřesnila Smejkalová.

Milión za týden není problém

Zajímají vás ceny? Vskutku nejsou z levného kraje. Privátní ostrov na Seychelách vyjde za jeden týden přibližně na milión korun. Týden na Maledivách na lodi s "parkováním" u opuštěného atolu, s kompletním personálem, pořídíte za zhruba 750 tisíc korun. Ale třeba takovou soukromou vilu v Toskánsku na vinici, s bazénem, kompletním komfortem a péčí, můžete mít asi za 100 tisíc korun na týden.

„Privileq se zaměří na skupinu osob, která dosud využívá služeb VIP oddělení cestovních kanceláří. Ty nabízí luxusní, ale stále katalogový produkt,“ tvrdí Jiří Jelínek, výkonný ředitel CK Fischer, která je vlajkovou lodí cestovní skupiny.

Privileq by si měl podle plánů cestovní skupiny v prvním roce získat zhruba stovku klientů a na tržbách dosáhnout několika desítek miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám