Hlavní obsah

Aerolinky SmartWings nabídnou z ostravského letiště nové linky po Evropě

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Nízkonákladové aerolinky SmartWings, provozované společností Travel Service, zavedou během letního letového řádu z Ostravy nové pravidelné linky. Ty budou směřovat do Paříže a do letovisek ve Středomoří. Uvedla to mluvčí Travel Service Vlaďka Dufková.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Na nové pravidelné lince z Ostravy do Paříže budou letadla létat dvakrát týdně, konkrétně ve čtvrtek a v neděli.

Kromě francouzské metropole nabídne SmartWings cestujícím z Ostravy také další letecká spojení. Jednou týdně bude společnost létat do chorvatského Splitu, na řecké ostrovy Kos, Lefkada a Lesbos, do Soluně, na španělský ostrov Mallorca a do kyperské Larnaky. Dvakrát týdně pak do turecké Antálie a na řecký ostrov Rhodos, třikrát týdně do bulharského Burgasu a na Krétu.

„Jsem přesvědčen, že je to dobrá zpráva pro všechny cestující ze severní a střední Moravy, západního Slovenska a jižní části Polska, kteří ocení možnost jak přímých leteckých spojení k moři, tak především zavedení nové pravidelné linky Ostrava – Paříž,“ uvedl k rozšíření nabídky generální ředitel Letiště Ostrava Pavel Schneider.

SmartWings nabídne během letního letového řádu pravidelná letecká spojení z českých letišť do celkem 38 oblíbených destinací a letovisek. Mimo Evropu provozuje SmartWings pravidelnou přímou linku z Prahy do Dubaje ve Spojených arabských emirátech a linku Praha – Tel Aviv.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám