Hlavní obsah

Mountfield odstartoval novou prodejní akci

Právo, jn

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Mountfield 21. prosince ukončila po patnácti letech své Kolo štěstí. Již 2. ledna ale odstartovala ve všech svých 55 prodejních centrech v České republice novou prodejní akci nazvanou „1 z 5 má vše zadarmo“.

Foto: Archív

Nové losovací zařízení v prodejnách Mountfield od 2. ledna.

Článek

„Opět zapojujeme tolik žádaný faktor štěstí do naší prodejní akce. Šance, že zboží bude mít náš zákazník zadarmo, bude dvacetinásobně vyšší než v minulosti u kola štěstí,“ komentuje možnost odnést si celý nákup zdarma generální ředitel české společnosti Mountfield Ivan Drbohlav.

Navíc každý druhý den vyhraje jeden ze zákazníků Mountfieldu vůz značky Ford S-Max v ceně 1,1 miliónu korun.

Svou novou akcí chce Mountfield podpořit i prodej zahradní techniky, bazénů a příslušenství pro dům a zahradu v hobby segmentu, který již tři roky téměř stagnuje kvůli stále přetrvávající globální krizi.

Foto: Archív

Nové losovací zařízení v prodejnách Mountfield od 2. ledna.

„Ten zákazník, který nebude chtít zkoušet své štěstí na speciálním losovacím přístroji, získá automaticky osmnáctiprocentní slevu na veškeré zboží, které si v našich prodejních centrech nakoupí,“ ujistil Drbohlav.

Souběžně s akcí „1 z 5 má vše zadarmo“ přichází Mountfield s dalším zkvalitněním svých zákaznických služeb. Umožní lidem zaplatit hned na místě jen jednu třetinu koupeného výrobku a zbývající částku doplatit až v době, kdy výrobek budou skutečně potřebovat, tedy třeba až na jaře.

„Po doplacení celé částky zákazníkům výrobek přivezeme až na jejich zahradu a odborně jim ho zprovozníme,“ řekl Právu mluvčí Mountfieldu David Jirušek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám