Hlavní obsah

Na vánočním večírku PPF prý zazpívá legendární Sting

Praha

Na vánočním večírku finanční skupiny PPF nejbohatšího Čecha Petra Kellnera vystoupí v pátek 16. prosince britský zpěvák a skladatel Sting. Uvedly to zdroje z PPF, které nechtěly být jmenovány. Večírek by se měl konat na Pražském hradě.

Foto: Profimedia.cz

Sting

Článek

„Je pravda, že letošní vánoční večírek pro zaměstnance bude jiný než v minulých letech, protože PPF slaví 20 let své existence. Tomu bude odpovídat také výběr pozvaných umělců. Kdo na večírku vystoupí, je ale zatím překvapením," sdělil mluvčí PPF Alexej Bechtin.

Sting takto nevystoupí poprvé, jeden z bohatých Rusů zaplatil před několika lety za jeho soukromý koncert milión dolarů (tehdy přes 22 miliónů korun). Vystoupení takových hvězd světové umělecké scény na podnikovém večírku v Česku ale není obvyklé.

Častější je to právě v Rusku, kde před více než třemi lety zahrála britská skupina Deep Purple na oslavě patnáctého výročí založení plynárenského gigantu Gazprom.

Letos na jaře si pak muzikanti z této legendární kapely vzpomněli na jednoho ze svých nejoddanějších fanoušků v Rusku a rozjeli se za prezidentem Dmitrijem Medveděvem do jeho sídla v Gorkách u Moskvy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám