Hlavní obsah

Vodafone spustil dobíjení kreditu na pobočkách České pošty

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Tuzemský telekomunikační operátor Vodafone nabízí od pondělí zákazníkům možnost dobíjení kreditu na všech pobočkách České pošty. Uvedl to Miroslav Čepický z tiskového oddělení společnosti.

Článek

Služba bude dostupná na všech 3300 pobočkách České pošty po celé republice. Dobíjecí částka se pohybuje od 200 do 9999 korun.

„Jsme první, kdo zákazníkům s předplacenými kartami umožňuje dobíjet kredit rychle a jednoduše na nejbližší pobočce pošty, kam chodí pravidelně,“ říká Martin Pejša, ředitel prodeje nefiremním zákazníkům Vodafonu.

Podle Pejši by tento krok měl znamenat zjednodušení nabíjení kreditu pro více než milión zákazníků Vodafonu, které ovlivnil výpadek dobíjení přes terminály Sazky.

Nabíjení za asistence

Výhodou dobíjení na pobočkách České pošty je podle Pejši fakt, že probíhá za asistence tamních pracovníků. „Zákazníci se tak nemusejí učit ovládat žádný nový systém, ani se nemusejí bát, že si kvůli chybě nedobijí,“ připomněl Pejša.

Spoluprací s Českou poštou Vodafone zvýší počet dobíjecích míst po celé republice na více než 23 000. Jsou mezi nimi například bankomaty, pokladny obchodních řetězců, síť sázkových kanceláří Tipsport či některé benzínky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám