Hlavní obsah

Škoda zlevní Octavii Tour na historické minimum

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Škoda Auto na prázdniny zlevní starší Octavii. Sedan Octavia Tour Trumf bude stát od 254 900 Kč, což je nejméně v historii modelu. Combi vyjde o 30 000 korun dráž. Akční modely budou proti běžné nabídce levnější o 14 600 korun. Firma to oznámila v tiskové zprávě.

Článek

Pod označením Tour Škoda od loňského podzimu nabízí Octavii II před modernizací. Základem je model vyráběný v letech 2004 až 2008 dodávaný se současným interiérem. Dříve nesla označení Tour Octavia první generace.

V základní výbavě disponuje akční model Octavia Tour Trumf například protiblokovacím brzdovým systémem (ABS), dvojicí předních airbagů, centrálním zamykáním vozu, autorádiem Blues s čtveřicí předních reproduktorů, elektricky ovládatelnými a vyhřívanými vnějšími zpětnými zrcátky.

Nabízí ale pouze dvojici benzinových motorů 1,4 a 1,6 MPI s manuální převodovkou. Předchozí model se i v Česku vedle benzinové šestnáctistovky prodával s dieselovým motorem 1,9 TDI.

K akčnímu modelu bude Škoda nabízet příplatkovou výbavu, jako je klimatizace či elektrické stahování předních oken, za 15 000 korun.

Octavia je nejprodávanějším modelem mladoboleslavské automobilky. V současnosti firma chystá třetí generaci vozu, který by měl podle tisku vyjet v roce 2013. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám