Hlavní obsah

Zatčený šéf MMF naháněl každou sukni, píše se v knize

Novinky, pit

Prezident Mezinárodního měnového fondu Dominique Strauss-Kahn, zatčený v neděli v New Yorku za údajné sexuální obtěžování pokojské v luxusním hotelu Sofitel, nenechal prý žádnou sukni bez povšimnutí. Alespoň se o tom píše v knize Tajemství prezidentského kandidáta, která vyšla před rokem ve Francii a v níž je vylíčen jako chorobný sukničkář.

Foto: Mitch Dumke, Reuters

Šéf Mezinárodního měnového fondu Dominique Strauss-Kahn

Článek

Dvaašedesátiletý Strauss-Kahn se měl utkat se současným francouzským prezidentem Nicolasem Sarkozym o tento post ve volbách v roce 2012.

Podle knihy, jejíž autorkou je jakási Cassandre, prý jedna z okruhu jeho poradců, neustále podnikal „hony na nové ženy“. Vyhledával potěšení a prý jako všechna velká politická zvířata měl potíže s vlastním ovládáním.

Strauss-Kahn, francouzským tiskem označovaný zkráceně jako DSK, měl prý oko na ženy jako laser. Když vstoupil do kavárny, kanceláře nebo na jakékoli veřejné místo, udělal prý vždy průzkum terénu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Šéf MMF byl obviněn ze sexuálního napadení pokojské v hotelu SofitelVideo: Reuters

„Pootočí hlavu téměř nepostřehnutelně vlevo, pak vpravo, přičemž dál pokračuje v hovoru.“ Tento rituál trval jen několik sekund, což mu stačilo na vyhodnocení jeho šancí.

Když zaměří svou kořist, bombarduje ji velmi otevřenými textovými zprávami typu „Chci tě.“ Je prý přímý a nedělá žádné ústupky.

Rád měnil

Podle britského listu The Sunday Times je pravděpodobné, že DSK byl zákazníkem známého pařížského klubu Les Chandelles, kde si lidé vyměňují partnery na sexuální radovánky. Jak dále uvádí The Sunday Times, může prezident Sarkozy, který občas také hodí očkem po vnadné ženě, vypadat v porovnání s DSK jako svatý.

Strauss-Kahnovi hrozí v případě prokázání viny až 20 let za mřížemi. Ten však jakékoli obvinění popírá a ihned si najal ostříleného právníka Benjamina Brafmana, který v minulosti hájil českého kontroverzního podnikatele Viktora Koženého nebo popovou hvězdu Michaela Jacksona. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám