Hlavní obsah

Investiční soutěž XTB Trading Cup 2011 běží naostro. Poradíme jak a kam investovat a vyhrát!

Novinky, XTB

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Evropská investiční soutěž o 1 000 000 euro a sportovní automobily se naplno rozjela a investoři slaví své první úspěchy. Nutno podotknout, že finanční trhy zatím soutěžícím přejí a žádná nuda se nekoná. Rozkolísanost trhů ukončuje poměrně dlouhé období jistoty růstu akcií a komodit, což vyvolává vyšší nároky na strategii soutěžících.

Článek

Změna podmínek si však vždy žádá změnu přístupu k trhům a někteří investoři si v minulých měsících až příliš zvykli na dlouhodobé růsty. To se však může kdykoliv během soutěže změnit! Potvrzení přichází také z dosavadního průběhu soutěže, když investoři na předních pozicích vydělali ve většině případů na prodejních příkazech. Stále zůstává otázkou, zda květen nakonec potvrdí pozitivní očekávání nebo se jako platné naopak prokážou dlouholeté statistiky, které květen pasují na měsíc s nejhoršími výkony na finančních trzích v roce. Je však důležité být připraven na každou variantu.

Kam dosud investovali ti nejúspěšnější? Jednoznačně stříbro.

Často podceňované stříbro, které v posledních týdnech zažívalo prudké růsty a v posledních dnech stejně prudce klesalo, stálo v čele portfolií těch nejúspěšnějších investorů. Také ostatní komodity se však drží na čele zájmu díky zvýšené volatilitě posledních dní.  Mezi nejúspěšnějších 10 investorů se dosud dostal také jeden Čech, jehož soutěžní účet se rychle blíží devadesáti tisícím euro. Jeho hlavním instrumentem se stalo zlato, které v tomto týdnu mocně korigovalo prudké růsty v minulém týdnu a prozatím ho zastavila až podpora na hladině 1500 dolarů za unci. Mezi další úspěšné investory patří 5 Poláků, 2 Němci a 2 Portugalci.

Jak soutěžit a kam investovat? Poradíme na našich seminářích a webinářích.

Společnost X-Trade Brokers vychází vstříc všem soutěžícím a zájemcům o investování, pro které připravila v průběhu trvání soutěže X-Trade Brokers CUP 20011 samostatné sekce v rámci seminářů a webinářů. Vysvětlíme Vám, jak se do soutěže zaregistrovat a jak efektivně ovládat soutěžní platformy.  Zodpovíme Vaše dotazy týkající se soutěže i obchodování obecně. Svojí účastí na našich vzdělávacích programech můžete výrazně zvýšit Vaše šance na úspěch v soutěži!

Podrobnosti o náplni semináře, termínu a místě konání naleznete zde. Na seminář se zaregistrujete prostřednictvím Profilu investora, registraci na webinář provedete zde. Veškeré semináře a webináře jsou bezplatné. V případě jakýchkoliv otázek nás neváhejte kontaktovat na e-mail sales@xtb.cz nebo tel. +420 226 259 990.

Reklama

Výběr článků

Načítám