Hlavní obsah

ČD nabízí dvoutýdenní akci na trasu Praha - Brno

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Od pondělí 11. dubna zaplatí cestující mezi Prahou a Brnem za jednu cestu částku 160 korun. Akční nabídka Českých drah (ČD) platí do 24. dubna na jízdenky ze stanice Praha hlavní nádraží přes Českou Třebovou do stanice Brno hlavní nádraží nebo opačně, jak uvedl mluvčí ČD Radek Joklík.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Lokomotiva řady 350 z roku 1975 je stále základem vozby vlaků Eurocity

Článek

„Za zpáteční jízdu tak cestující zaplatí 320 korun,“ připomněl Joklík s tím, že cílem akce je propagace vlakového spojení mezi oběma městy a podpora železniční dopravy.

Jízdenky „ČD PROMO PrahaBrno“ budou v prodeji pouze u pokladních přepážek ČD železničních stanic v Praze a v Brně a na příslušný den, předprodej není možný.

Akce pod názvem „ČD PROMO“ pořádá národní dopravce v různých formách od loňského roku, kdy na vybraných tratích nabídl svým zákazníkům jednodenní jízdenky od jedné koruny.

„Tyto akce mají u zákazníků úspěch a pro nás znamenají následné zvýšení tržeb,“ vysvětluje Vladimír Peléšek, ředitel Odboru produktů a obchodu ČD. Tržby se díky tomu zvýšily podle něj o stovky tisíc měsíčně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám