Hlavní obsah

Vrcholí první kolo ankety o nejabsurdnější bankovní poplatek

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Úderem pondělní půlnoci končí první kolo ankety o nejabsurdnější bankovní poplatek roku 2010, který pořádá server bankovnipoplatky.com. Novinky, jež jsou generálním mediálním partnerem ankety, o aktuálním stavu informoval Aleš Rod, hlavní analytik serveru bankovnipoplatky.com. Počet hlasujících podle něj zatím přesáhl dvaatřicetitisícovou hranici.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Na prvním místě v neoblíbenosti se zatím s velkým náskokem drží poplatek za výběr na přepážce (přes 23 % hlasů), následovaný poplatkem za zjištění zůstatku přes bankomat (17,89 % hlasů) a poplatkem za předčasně splacený úvěr (13,95 % hlasů).

Anketa o nejabsurdnější bankovní poplatek probíhá již od roku 2005. První kolo hlasování končí 31. ledna 2011 a vzejde z něj pět kandidátů, kteří si to ve finálovém hlasování rozdají o titul nejabsurdnějšího bankovního poplatku roku 2010. Nejabsurdnější bankovní poplatek za loňský rok pak bude znám 1. března.

V 1. ročníku zvítězil poplatek za příchozí platbu, ve 2. ročníku vyhrál poplatek za výběr z bankomatu vlastní banky, ve 3. ročníku poplatek za vedení běžného účtu, ve 4. ročníku poplatek za nadměrný vklad a v doposud posledním ročníku první místo obsadil poplatek za vklad na přepážce na vlastní účet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám