Hlavní obsah

V lednu do Drážďan vlakem za devět eur

Novinky, pit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Od pondělí 3. ledna začnou České dráhy (ČD) na svém eShopu prodávat speciální akční jízdenky z Prahy do Drážďan a zpět. Cena jednosměrného ČD Tipu Drážďany je devět eur (asi 225,5 koruny), zpáteční stojí dvakrát tolik. Jízdenky ČD Tip Drážďany platí ve 2. vozové třídě vybraných vlaků EuroCity a jejich prodej bude probíhat do 9. ledna nebo do vyprodání, jak uvedl mluvčí ČD Radek Joklík.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Jízdenku si mohou cestující zakoupit na kterýkoli den v období od 6. do 31. ledna 2011, nejpozději však tři dny před plánovanou cestou,“ informoval Joklík.

Jízdenku ČD Tip lze zároveň využít pro získání slevy do drážďanského Rezidenčního zámku, galerie Albertinum nebo do Obrazárny starých mistrů ve Zwingeru. S mezinárodní jízdenkou odkudkoli z České republiky do Drážďan, tedy i s ČD Tipem, dostanou zákazníci 25% slevu na vstupném.

„Do Rezidenčního zámku nebo do Obrazárny starých mistrů ve Zwingeru tak cestující ČD zaplatí za zlevněnou vstupenku 7,50 eura, do Albertina šest eur,“ dodal Joklík s tím, že jednu jízdenku na vlak je možné využít k získání slevy jen do jednoho z těchto objektů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám