Hlavní obsah

E.ON otevírá nové poradenské centrum v Českých Budějovicích

Právo, Petr Pokorný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Energetická společnost E.ON v pátek slavnostně otevřela v Českých Budějovicích nové poradenské a informační centrum. Pro veřejnost bude centrum poprvé zpřístupněno v pondělí 15. listopadu.

Foto: Petr Pokorný, Právo

Nové poradenské centrum společnosti E.ON v pátek otevřeli (zprava) předseda představenstva E.ON Czech Holding Michael Fehn, rektor Jihočeské univerzity Václav Bůžek a ředitel odboru ekonomických nástrojů ministerstva životního prostředí Miroslav Hájek.

Článek

Moderní zcela bezbariérové prostory budou sloužit nejen pro klasickou komunikaci se zákazníkem, ale umožní také pořádaní vzdělávacích programů pro základní školy. Návštěvníci se zde mohou mimo jiné seznámit s řadou exponátů tematicky zaměřených na oblast efektivního využívání energie.

Energetická skupina E.ON ČR patří do skupiny E.ON Energie AG, která je největším soukromým poskytovatelem energetických služeb v Evropě . Elektřinou a plynem zásobuje v současné době přibližně 15 miliónů zákazníků.

Česká energetická skupina E.ON zásobuje elektřinou v jižních Čechách a na jižní Moravě 1,4 miliónu zákazníků a její podíl na trhu činí zhruba 20 procent. V oblasti plynu disponuje více než 4000 kilometrů dlouhou sítí. V jižních Čechách už zásobuje plynem 110 tisíc zákazníků. Od května letošního roku nabízí dodávku plynu na celém svém distribučním území.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám