Hlavní obsah

Žena žaluje aerolinky, probudila se sama v zamčeném letadle

Novinky, toh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V USA se schyluje k netradičnímu soudnímu sporu. Šestatřicetiletá žena totiž žaluje tamní aerolinky za to, že ji po přistání nechaly samotnou spát v letadle. Když se Ginger McGuireová vzbudila, byl letoun zcela prázdný a zamčený.

Článek

Žena strávila v letounu po přistání zhruba čtyři hodiny, než ji vysvobodila uklízecí četa. McGuireová letěla z Detroitu do Philadelphie. Kvůli hrůznému zážitku žaluje aerolinky United Airlines a partnerskou Trans States Airlines, které spoj společně provozují.

U soudu bude požadovat celkem 100 tisíc dolarů za nedbalost, neúmyslné uvěznění a psychickou újmu. McGuireová si také stěžuje, že uklízečky ji v letadle neprávem vyslýchaly.

„Vzbudit se v prázdném letadle a nemoci se dostat ven je hrůzný zážitek. Je to sice dramatické vyjádření, ale bylo to tak,“ popsala na žena na tiskové konferenci týkající se připravovaného soudního sporu.

Společnosti příběh stěžovatelky prošetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám