Hlavní obsah

Sportka láká sázející na Superjackpot

Právo, zr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Loterijní firma Sazka zavádí jako novinku v číselné loterii Sportka takzvaný Superjackpot. Poprvé se o něj bude hrát již při středečním losování 17. února.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Článek

Na rozdíl od nepravidelně vypisovaných letních a zimních prémií Sportky se o Superjackpot bude hrát v každém losování. Jeho výše nebude stálá, ale bude záviset na objemu přijatých sázek. Sazka to v pondělí sdělila v tiskové zprávě.

Superjackpot tvoří vyšší z jackpotů v prvním nebo druhém tahu, navýšený o bonus podle objemu přijatých vkladů. Bude ho možné vyhrát v každém středečním či nedělním losování. Nebude-li dosaženo výhry, bonusová částka se převede do nejbližšího losování. Bonus je tak pro oba tahy společný, mohou ho tedy získat i výherci tahu s nižším jackpotem.

O Superjackpot a bonus budou, stejně jako v minulosti o prémii, hrát všichni sázející, kteří vsadí sázenku vyplněnou ve všech deseti sloupcích nebo systémovou sázku na 8 až 15 čísel včetně doplňkové hry Šance. Jeho výhercem se stanou ti z nich, kteří uhodnou všech šest vylosovaných čísel v tahu s vyšším jackpotem a koncové číslo jejich sázenky se bude shodovat s posledním číslem vylosovaným v doplňkové hře Šance. Výhra prémie byla vázána na poslední dvojčíslí. Ceny sázek stejně jako podmínky pro získání výher v dalších pořadích se nemění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám