Hlavní obsah

Jančurova Student Agency loni zvýšila zisk na sto miliónů

Novinky, toh

Společnost Student Agency loni zvýšila zisk z 27,5 na 100 miliónů korun. Obrat byl stejně jako předloni čtyři miliardy, řekl ČTK majitel firmy Radim Jančura.

Článek

Firma zprostředkovává jazykové a au-pair pobyty v zahraničí. Kromě toho Jančura úspěšně podniká v autobusové dopravě. V jeho plánech byl také vstup na českou železnici.

Tento záměr mu však před časem zmařili hejtmani. Ti (všichni za ČSSD) do jednoho podepsali smlouvy na provozování tratí s Českými drahami. Nespokojená Student Agency, která již měla připravené peníze na rozjezd vlaků, v reakci na to investovala do antikampaně namířené právě proti ČSSD. [celá zpráva]

Jančurovi se mimo jiné nelíbí, že kraje podepsaly s ČD smlouvy bez výběrových řízení. Kampaň, která běžela na internetu a v rádiích by se opět mohla objevit i před volbami. Jak Jančura Novinkám před časem sdělil, peníze na to má připravené.

Reklama

Související témata:

Související články

Šéf Student Agency tepe v kampani do ČSSD

Okradli vás, poctivé občany, o 20 miliard! Hejtmani si vybrali černou díru Českých drah. Takovými hesly útočí od čtvrtka podnikatel a šéf Student Agency Radim...

Výběr článků

Načítám