Hlavní obsah

Více než desítka hypermarketů Albert bude menší

Novinky, toh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Společnost Ahold během několika týdnů zmenší prodejní plochu 11 největších hypermarketů Albert. Obchody budou poloviční, a to do začátku listopadu letošního roku. Novinkám to potvrdil mluvčí společnosti Libor Kytýr.

Článek

"Zmenšíme plochu obchodů, které mají mezi osmi a deseti tisíci metry čtverečních na pět tisíc metrů čtverečních," komentoval Kytýr s tím, že šíře nabízeného sortimentu by neměla být výrazně zasažena. Jednotlivé prodejny pouze změní uspořádání zejména nepotravinového zboží.

Po rekonstrukci vrátí firma nevyužité plochy původním majitelům, nebo je nabídne dalším obchodníkům.

Alberty prošly v posledních měsících velkou změnou. Ahold nechal předělat bývalé prodejny Hypernovy na hypermarkety Albert, navíc dvacet supermarketů nechal zcela zavřít. V současnosti má tak společnost v Česku celkem 226 supermarketů, 56 hypermarketů a 21 benzínových stanic.

Reklama

Související témata:

Související články

Igelitky zdarma v hypermarketech Albert končí

Obchodní řetězec Ahold přestane od úterý ve svých 56 hypermarketech Albert dávat k nákupům zdarma igelitové tašky, za které zákazníci budou muset nově zaplatit...

Výběr článků

Načítám