Hlavní obsah

Velká Československá investiční soutěž o Porsche Cayman

Novinky, X-Trade Brokers

Komerční článek - Finanční krize přináší řadu rizik, ale i příležitostí. Obchodování na finančních trzích tyto příležitosti otevírá a je na každém, jak je uchopí. Vsadit se přitom dá jak na její pokračování, tak na postupnou stabilizaci. Odborníci i laici mohou své obchodní umění uplatnit v soutěži X-Trade Brokers Cup a vyhrát hodnotné ceny.

Článek

V období krize lze nakupovat rizikovější aktiva jako měny, akcie, či celé akciové indexy, nebo bezpečnější zlato a dluhopisy. Ke všemu stačí pouze několik kliknutí myší z pohodlí Vašeho domova.

Společnost X-Trade Brokers se snaží zvyšovat povědomí o širokých možnostech, které kapitálové trhy nabízejí a právě proto vyhlašuje již třetí ročník investiční soutěže X-Trade Brokers Cup. V té dostávají příležitost zkušení i méně zkušení obchodníci, kteří mohou vzájemně změřit své síly a soutěžit o hodnotné ceny. Jak navíc ukázal již první ročník soutěže, vyhrát mohou i úplní nováčci. 

Soutěžit mohou všichni starší osmnácti let

Zúčastnit se může každý občan České republiky starší 18 let. Registrace probíhá od 14.9.2009 do 30.10.2009. na stránkách www.xtb.cz. Od 14.9. je možno obchodovat nanečisto a seznámit se s obchodní platformou. 5.10. startuje soutěž naostro.  Výhercem bude ten, který dokáže nejvíce zhodnotit částku 10 000 EUR.

Peníze jsou pouze virtuální, stejně jako zisky a ztráty z nich plynoucí. Pro všechny zájemce o problematiku investování připravila společnost X-Trade Brokers bezplatné výukové semináře, v rámci kterých je pracovníci uvedou do problematiky investování. Detailní informace o technické a fundamentální analýze, psychologii obchodování a money managementu. Rady a tipy jak při obchodování využívat platformu XTB-Trader, to vše je pro Vás připraveno zcela zdarma.

Hlavní cenou je Porsche Cayman

Pro nejlepšího investora je jako hlavní výhra připraven luxusní automobil Porsche Cayman. Vítězi soutěže nebudou z výhry vyplývat žádné další závazky a společnost X-Trade Brokers za něj uhradí i daň z výhry. Každý týden budou navíc rozděleny čtyři moderní telekomunikační zařízení PDA, vždy pro jednoho muže i ženu z Česka i Slovenska, kteří dokážou během týdne nejvíce zhodnotit svůj kapitál.

Čtyři stovky nejlepších obchodníků obdrží  pozvánku na galavečer pořádaný 26. listopadu v Praze, kde budou během večera předány ceny výhercům. Vyvrcholením večera bude předání Porsche Cayman do rukou výherce celé soutěže.  Bohatý doprovodný program, jídlo, pití, rozbor nejlepších investičních strategií a přátelská setkání obchodníků. To vše pod jednou střechou se společností X-Trade Brokers.

Reklama

Výběr článků

Načítám