Hlavní obsah

Šrotovné na nejrůznější věci pokračuje, se slevou lze pořídit i kotel

Novinky, toh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejrůznější slevy na zboží výměnou za staré použité výrobky slavily svůj úspěch hlavně na jaře letošního roku. Tehdy byly akce inspirované tzv. šrotovným, které zavedlo mnoho evropských zemí na podporu autoprůmyslu. Slevy nabídly i velké energetické společnosti. Nyní na ně navazuje i RWE.

Foto: Archiv , Právo

Češi využívají každou pátou přípojku na plyn, je moc drahý.

Článek

"Čím starší plynový kotel lidé doma mají, tím více také pravděpodobně platí za spotřebovaný zemní plyn. Už třetím rokem se snažíme našim zákazníkům pomáhat hledat úspory a snižovat výdaje za energie. Zákazníci, kteří doma používají dosluhující plynový spotřebič, mohou nyní díky RWE levně získat úspornější nové topidlo,“ řekl Tomáš Varcop z představenstva RWE.

Získat lze kotel Viessmannn s dotací až 7 000 Kč, sadu až čtyř plynových topidel Karma se slevou 10 procent a průtokový ohřívač vody Mora Top se slevou 15 procent.

Podobnou slevu již dříve nabídl gigant ČEZ na elektrospotřebiče. Firma nabídla slevu tisíc korun. V akci lidé koupili tisíce praček a ledniček.

Výměnu starého plynového kotle za nový od firem Vaillant nebo Baxi nabízí do konce října také Pražská plynárenská. Zákazníci Pražské plynárenské, kteří vlastní staré sporáky Mora, mohou získat slevu na nákup nových do konce roku, jak upozornila ČTK.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám