Hlavní obsah

Čech prodělal sázkou na McCaina 600 tisíc korun

Novinky, toh

Americké prezidentské volby přilákaly do českých sázkových kanceláří desítky tisíc lidí. Většina z nich vsadila na vítězství demokratického kandidáta Baracka Obamy. To jim vyneslo několik miliónů korun. Našel se však i hazardér, který neváhal dát na republikána Johna McCaina několik stovek tisíc korun.

Článek

Před šestou hodinou ranní měl zřejmě hluboko do kapsy. "Největší sólo sázka padla na kandidáta republikánů, jeden optimista neudělal dobře, věřil McCainovi a vsadil na něj 600 tisíc korun,“ sdělil mluvčí Fortuny Tomáš Bahník.

Naopak největším šťastlivcem sázkové kanceláře byl ten, kdo na Florenci vsadil 166 tisíc korun v kursu 1,9 na Obamu a vyhrál tak 315 tisíc korun.

Celkově Fortuna vyplatí na výhrách tři milióny korun. Sázková kancelář Tipsport eviduje výhry ve stejné výši. Jen jedno procento lidí tipovalo úsoěch McCaina.

"Sázky na tyto americké volby přitáhly do poboček Tisportu daleko více lidí než ty předchozí. Je to dáno s největší pravděpodobností tím, že souboj Bushe s Kerrym byl daleko vyrovnanější a lidi nevěděli, na koho vsadit. Tak raději nevsadili na nikoho, ve volbách na rozdíl od fotbalu remíza neexistuje,“ řekl Novinkám mluvčí společnosti Lubomír Ježek.

U Tipsportu sázelo na 45 tisíc lidí, u Fortuny pak pět tisíc.

Reklama

Výběr článků

Načítám