Hlavní obsah

Češi na olympiádu již vsadili desítky miliónů, nejvíc věří Špotákové

Novinky, toh
PRAHA

Za pět dní letních olympijských her prosázeli Češi několik desítek miliónů korun. Nejvíce lidé věří v úspěch oštěpařky Barbory Špotákové či desetibojaře Romana Šebrleho. Jako tradičně je hodně sázek na kolektivní sporty, například fotbal. Vyplývá to z údajů sázkových kanceláří oslovených Novinkami.

Foto: Libor Zavoral, ČTK

Na oštěpařku Barboru Špotákovou lidé sází nejvíce.

Článek

„Lidé prosázeli zatím zhruba 40 miliónů korun. Nejvíce sázek je na atletiku a především na desetiboj,“ řekl Novinkám mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek. Sázející nejvíce táhne duel Clay - Šebrle. „Lidé ovšem sázejí na to, že lépe dopadne Američan,“ dodal Ježek.

Opatrnost hazardérů ohledně Šebrleho potvrzuje i mluvčí Fortuny Tomáš Bahník. Získání medaile českého desetibojaře je oceněna kursem 2,25:1. Největším lákadlem je však vítězství oštěpařky Barbory Špotákové. „Tu sázející na své tikety zařadili na vítězství při kusu 1,7:1 za více než 1,5 miliónu korun,“ komentoval Bahník. Dalším velkým favoritem české delegace v Pekingu je kajakářka Štěpánka Hilgertová.

Sázení na olympiádu se Čechům zatím vyplácí. Podle údajů sázkových kanceláří totiž lidé spíše vyhrávají.

„Protože klienti sází spíše na sporty, kterým více rozumí, tedy fotbal, basketbal a tenis, jsou zatím právě klienti v pozici výherců,“ řekla Novinkám mluvčí Chance Jana Pokorná. Podle ní je sázení na LOH spíše opatrné a za menší částky.

Reklama

Výběr článků

Načítám