Hlavní obsah

Vyzkoušejte si nanečisto investovat a vyhrajte

Novinky, toh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Obchodovat s ropou, zlatem, stříbrem či zahraničními měnami si můžete vyzkoušet jen nanečisto. Pokud budete úspěšní, tak v rámci Investiční hry 2008 můžete vyhrát zájezd, letenky či notebook.

Článek

Hru pořádá server www.investicka.cz a díky Seznamu je vstup do soutěže zas o něco snazší. Nejrozšířenější tuzemský portál Seznam totiž umožňuje přímý vstup bez nutnosti registrace.

Kromě rozšíření obchodovatelných položek je připraveno několik dalších vylepšení. „První z novinek je rozšíření nabídky akcií o komodity jako je ropa, zlato, stříbro a dále měny a indexy. Účastníci soutěže mohou také v letošním ročníku zakládat vlastní investiční skupiny a vzájemně soutěžit přímo se svými přáteli a kolegy,“ řekl Jiří Vodička z RM-Systému.

Hra je rozdělena na dvě části. Každý soutěžící dostane k dispozici virtuální milión korun, který následně investuje. Zkušenější hráči mohou využít 30 tisíc dolarů pro obchody s komoditními deriváty US futures. V soutěži ceny akcií kopírují reálný stav trhu.

Vítězem se stává ten, kdo v době od začátku dubna do 27. června 2008 nejvíce zhodnotí přidělený milión korun. Navíc každý měsíc je vyhlášen nejúspěšnější investor a ceny jsou připraveny v týdenních kolech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám