Hlavní obsah

Hledáme nejlepší český výrobek

– PRAHA
Novinky, Tomáš Holý

Třeboňský kapr, Hořické trubičky či štramberské uši získaly ochranu v rámci Evropské unie. Další desítky tuzemských značek o ochranu bojují. Novinky vyhlašují anketu o nejlepší český výrobek, a to od roku 1989 až do současnosti.

Článek

Již několik dní je například v Úředním věstníku EU zapsáno označení České pivo. Pokud nikdo během šestiměsíční lhůty nebude mít námitky, České pivo získá v rámci EU ochranu.

V pondělí jste se v on-line chatu mohli zeptat ředitele Českého svazu pivovarů a sladoven Jana Veselého, zda je tuzemský pěnivý mok skutečně takovým pojmem u nás, ale i ve světě. Veselý jako odborník tvrdí, že je přesvědčen o tom, že naše pivo je nejlepší na světě.

Pošlete nám své náměty na nejlepší český výrobek současnosti (od 1989 do současnosti). Vyberte, který produkt podle vás má nejlepší věhlas, kvalitu či ho máte prostě nejradši.

Své náměty a konkrétní tipy na výrobky (nejlépe s fotografií), které by v anketě neměly chybět zasílejte na email vyrobek@novinky.cz. Za několik dní spustíme hlasování o ten „nej“ český produkt.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám