Hlavní obsah

Česká spořitelna spustila výběr hotovosti u obchodníků

PRAHA

Česká spořitelna spustila po několika odkladech ve vybraných menších obchodech službu cashback, tedy výběr hotovosti u obchodníků při platbě kartou. Službu již nabízí Československá obchodní banka (ČSOB).

Článek

"Ostrý provoz služby cashback jsme dnes spustili a zatím jsme nezaznamenali žádné problémy," řekla Helena Matuszná z tiskového oddělení České spořitelny. Původně banka slibovala spuštění služby na polovinu června a následně na konec června.

Prozatím mohou lidé hotovost získat na pokladnách menších obchodů, postupně chce spořitelna nabídnout službu i u velkých řetězců. V současné době banka jedná například se společností Interspar. Podle dřívějších informací spořitelna chystá službu nabídnout ve spolupráci s pěti obchodními řetězci.

ČS nabízí službu cashback nejen svým klientům, ale i držitelům platebních karet jiných bank, pokud jim to jejich banka umožní. Podmínkou je nákup alespoň za 300 korun, maximální částka pro výběr hotovosti bude 1500 korun. Za službu cashback klient zaplatí čtyři koruny.

ČSOB nabízí službu pouze svým klientům v obchodech Hypernova a Albert, a to zdarma. Podmínky výběru jsou obdobné jako u spořitelny.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám