Hlavní obsah

Jsem rád, že to mám za sebou, oddychl si Babiš

– Praha • Aktualizováno
Právo, rsk

Lídr ANO a ministr financí Andrej Babiš vhodil v pátek svůj hlas do urny v Průhonicích krátce po 14. hodině, kdy se po celé republice otevřely volební místnosti.

Andrej Babiš věří, že ANO v senátních volbách ČSSD porazíVideo: Novinky

 
Článek

„Byly to zatím ty nejnáročnější volby, jsem rád, že je mám za sebou. Ještě ráno jsem rozdával koblihy,“ řekl poté, co odvolil.

Podle Babiše jsou komunální a senátní volby hlavně velkou výzvou pro zavedené strany. „Doufám, že hnutí ANO potvrdí, že je stálou součástí politické scény. Chceme uspět všude, v Praze to je zejména souboj s TOP 09, zbytek je souboj s ČSSD,“ uvedl.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Ministr si brousí zuby na úspěch ve velkých městech a hlavně v Senátu chce pokořit svého koaličního partnera. „Už před časem jsem v rozhovoru v Právu řekl, že chceme mít o jednoho senátora víc než ČSSD,“ podotkl.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Andrej Babiš a Monika Babišová přišli odevzdat hlas v komunálních volbách 2014.

Do komunálních voleb v Průhonicích, kde Babiš žije, ANO kandidátku nesestavovalo. „Připadalo by mi to hloupé a pokládal bych to za obrovský střet zájmů, kdybych se tady angažoval. Možná na stará kolena bych tu mohl dělat starostu a z Průhonic udělat tu nejhezčí obec v Čechách,“ řekl.

S partnerkou Monikou nyní chce relaxovat. „Půjdeme do kina a o víkendu navštívíme Velkou pardubickou,“ dodal Babiš.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám