Hlavní obsah

Nejšílenější předvolební klipy před komunálními volbami

– Praha
Novinky, mak

Komunální volby 2014 jsou za dveřmi, politické strany a kandidáti se snaží už několik týdnů zaujmout voliče. Někteří vyrážejí do ulic a vysvětlují své ideje, jiní sázejí na volební klipy. Novinky.cz vybraly několik bizarních spotů stran a hnutí, které se chtějí dostat do obecních zastupitelstev.

Volební spot strany DomovVideo: strana Domov

 
Článek

Politická strana Domov se hlasitě hlásí k tomu, že nejsme všichni klauni, které z nás podle strany dělají pražští recyklovaní a trestně stíhaní politici. V letošních komunálních volbách chtějí společně zabránit tomu, aby Prahu dál řídili kmotři, developeři a oligarchové či dokonce obžalovaní politici. Ve svém volebním klipu strana vsadila na ukázku z filmu Batman s šíleným klaunem.

Volební spot kandidáta na primátora města Brna za TOP 09 Jaroslava KaceraVideo: TOP 09

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Chceme město spravovat, ne mu vládnout“. Tak zní základní teze kandidáta na primátora za brněnskou TOP 09 Jaroslava Kacera. Ve volebním videospotu si přímo zahrál a pojal ho velmi kreativně. S krumpáčem v ruce naznačuje, že by chtěl prosadit strategický rozvoj Brna. Využití potenciálu řeky přibližuje s gumovou kachničkou. Spot uzavírá slovy: „Brno má na víc.“ Navíc se nechal slyšet, že se voliči mohou těšit na pokračování videa.

Volební spot Strany svobodných občanůVideo: Strana svobodných občanů

Volební spot Strany svobodných občanů chce dát šach-mat všem nepravostem na pražské radnici. Názorně to ukazují při šachové partičce na náměstí Míru Pavel Štross a Jan Paluska. Za zvuku tikajících hodin jsou političtí šachisti natočeni z několika úhlů v pozadí s kostelem sv. Ludmily. „Nechceme hrát proti vám, ale s vámi,“ říká ve videu Štross. „A chceme dát mat všem nepravostem na radnici,“ doplňuje Paluska.

Volební spot Spolu pro KarvinouVideo: Spolu pro Karvinou, .

Volební klip politického subjektu Spolu pro Karvinou vyzdvihuje obyvatele Karviné jako ty nejchytřejší. Nasvědčuje tomu motto: „Má chytré studenty, ale má i chytřejší lidi.“ A o politickém subjektu Spolu pro Karvinou už ví podle spotu dokonce i batolata, která se za pomoci otitulkovaného žvatlání domlouvají, jak přimět rodiče, aby dali hnutí hlas.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám