Hlavní obsah

Živě: Božské Rio. Jak poběží Holuša a zastaví někdo Brazilce v tahu na branku?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vysílání studia Božské Rio pokračuje na serveru Sport.cz i ve čtvrtek. Od devíti hodin budete moci sledovat vše podstatné, co se týká letních her v brazilské metropoli. Moderátora Libora Boučka tentokrát ve studiu doplní trenér atletiky Jakub Uher či kanoista Petr Procházka.

Foto: Novinky

Moderátor Libor Bouček

Článek

Trenér Jakub Uher zhodnotí šance běžce Jakuba Holuši nebo talentované 18leté Michaely Hrubé. Je možné, aby dosáhla úspěchů podobně jako Milena Rezková Hübnerová, která v Mexiku v roce 1968 zvítězila rovněž v 18 letech?

Kanoista Petr Procházka popíše zvláštní pravidla své disciplíny, podle nichž se Martin Fuksa v Riu nedostal do finále. Kde mohl udělat chybu? Procházka také okomentuje neúspěch double kajakářů Daniela Havla a Jana Štěrby, kteří nepostoupili do finále na 1 km.

Fotbalový trenér Miroslav Beránek popíše šance Brazilců na vítězství. Jejich tým zpočátku váhal, ale pak prudce vyrazil směrem k vrcholu. Neymarovi se podařilo vsítit nejrychlejší gól v historii her, a to v 15 sekundě.

A na závěr přivítáme opět baristu Jakuba Hartla a ochutnáme pravou brazilskou kávu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám