Hlavní obsah

Zeman vyrazí na jednání vlády, hovořit chce zejména o ekonomické diplomacii

Novinky, jas

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prezident Miloš Zeman zavítá po několika měsících příprav na jednání kabinetu premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD). Stane se tak příští týden a součástí bude i společný pracovní oběd. V pondělí to oznámil mluvčí Hradu Jiří Ovčáček.

Foto: Petr Horník, Právo

Prezident republiky Miloš Zeman

Článek

Podle Ovčáčka vystoupí prezident na jednání s projevem, který bude věnován ekonomické diplomacii České republiky se zaměřením na odstraňování překážek spolupráce s perspektivními zeměmi včetně těch, které disponují rozsáhlými zásobami nerostných surovin.

Jak Ovčáček dále uvedl, na zámku v Lánech se uskuteční další setkání expertního týmu poradců. Věnováno bude situaci v justici a zúčastní se jej i ministryně spravedlnosti Helena Válková (ANO) a její předchůdkyně Marie Benešová (ČSSD).

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Ovčáček rovněž oznámil, že prezident příští týden přijme na Hradě wimbledonskou vítězku Petru Kvitovou i další úspěšné české tenistky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám