Hlavní obsah

Zazpívá Klaus při novoročním projevu? Sázková kancelář vypsala kurzy

Novinky, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Sázková kancelář Tipsport vypsala kurzy na to, jak bude vypadat poslední prezidentský novoroční projev Václava Klause. Lidé mohou tipovat, zda bude prezident při projevu stát, anebo sedět, zda bude mít kapesníček v klopě či zda při novoročním projevu zazpívá na rozloučenou.

Foto: Petr Horník, Právo

Prezident Václav Klaus při novoročním projevu letos v lednu.

Článek

Nejpravděpodobnější podle bookmakerů je, že se poslední Klausův novoroční projev ponese v duchu předchozích let. Na možnost, že bude Klaus jako v minulých letech při řečnění stát, vypsali kurs 1,05:1, pokud bude sedět, výhra by se vyplácela v poměru 8:1.

Sázet se dá také na to, zda se Klaus během projevu napije vody, a to v poměru 3:1. Pokud bude mít kapesníček v klopě, vyplatí kancelář úspěšným sázejícím 1,75násobek vkladu. Možnost, že kapesníček v klopě mít nebude, by ocenila 1,85násobkem.

„Sázet lze však například i na to, že Klaus napodobí někdejšího slovenského premiéra Vladimíra Mečiara a zazpívá českému národu na rozloučenou. Tato možnost je vypsána v zajímavém kurzu 20:1,“ dodal mluvčí společnosti Lubomír Ježek. Ještě více, na 30:1, ohodnotili bookmakeři možnost, že Klaus v novoročním projevu sdělí jméno svého kandidáta na příštího prezidenta.

Sázky na události z oblasti politiky nejsou v poslední době ničím neobvyklým. U konkurenční Chance si lidé mohou vsadit například na to, kdo bude nástupcem Václava Klause v prezidentském úřadu, u Fortuny zase lidé mohou tipovat, zda se Klaus vrátí do čela ODS.

Reklama

Výběr článků

Načítám