Hlavní obsah

V Praze kvůli nemoci řidičů nejezdí pět příměstských linek Arrivy

V Praze v neděli od 14:30 nejezdí autobusy pěti linek společnosti Arriva City, která je jedním z dopravců zajišťujících příměstské spoje hlavního města. Informaci z webových stránek Pražské integrované dopravy potvrdil mluvčí Arrivy Roman Herden. Důvodem je podle něj zvýšená nemocnost řidičů. Zatím není jisté, jak bude situace vypadat na Nový rok.

Foto: Arriva

Autobus Arriva. Ilustrační foto

Článek

„Je to opravdu jenom zvýšená nemocnost, nedorazili nám někteří řidiči. My se to samozřejmě snažíme vyřešit tak, aby dopady byly co nejmenší," uvedl Herden. Společnost se snaží situaci řešit, aby na Nový rok byly linky v provozu. „Nejsem schopen říct, jestli se dva nebo tři řidiči uzdraví. Ani nevím, kolik jich je nemocných. Ale věřím, že to bude v pořádku," doplnil Herden.

Podle stránek Pražské integrované dopravy (PID) jde o linky 326, 327, 328, 383 a 385. Pro cestu do Jesenice a Vestce PID doporučuje využít linky 332, 335, 337 a 339 ze stanice metra Budějovická, pro cestu do Čestlic mohou cestující použít z Opatova linky 363 a 385. Na lince 393 nejede spoj v 17:30 z Hájů do Chocerad, na lince 385 spoj v 19:01 z Nupak do stanice metra Opatov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám