Hlavní obsah

Topolánková: Z manželství se nevystupuje jako z tramvaje

Právo, Josef Gabzdyl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ČELADNÁ

V beskydské Čeladné, v kruhu svých nebližších, dcery, syna a vnučky, tráví léto Pavla Topolánková (51 let). Manželka premiéra Mirka Topolánka se tady připravuje na podzimní výstup na nejvyšší africkou horu Kilimandžáro (5895 m n. m.). Jak říká, snaží se co nejvíce vzdálit politice, médiím i zprávám o novém vztahu svého manžela.

Článek

Rodinnou situaci odmítá řešit přes média. Při poznámce, že v Beskydech na osobní trable aspoň trochu zapomene ale pohotově reaguje: "Tak to se mýlíte. Z manželství se přeci nevystupuje jako z tramvaje, musí to být důstojné."

Razantně však odmítá prozradit, jak chce situaci vyřešit. "To už je naše soukromá věc," prohlásí.

Raději vypráví o tom, jak se na přelomu září a října vydá s dcerou Janou do Afriky. "Bude nás šest, nepojedeme s žádnou cestovkou. Dcera je archeoložka, tak máme v plánu hodně míst. Samozřejmě Kilimandžáro, ale myslíme i na Viktoriiny vodopády a parky v Tanzánii," těší se. Na Výstup trénuje na kole v Beskydech, chystá se ještě do Vysokých Tater.

Její manžel, premiér Mirek Topolánek uvedl, že stojí o rozvod, jeho žena jej však nechce. "V této chvíli zatím nemám souhlas své ženy Pavly a plně to respektuji," řekl ve středu Topolánek k informaci, že usiluje o rozvod se svou manželkou. [celá zpráva] Topolánek nyní žije se svou partnerkou Lucií Talmanovou, v úterý se jim narodil syn Nicolas.

Reklama

Související témata:

Související články

Topolánkovi a Talmanové se narodil syn Nicolas

Premiéru Mirku Topolánkovi a místopředsedkyni Sněmovny Lucii Talmanové se v úterý narodil syn Nicolas. Příjmení bude mít po otci. Nicolas je Topolánkovo čtvrté...

Výběr článků

Načítám