Hlavní obsah

Topolánková by chtěla do Senátu

PRAHA

Manželka předsedy ODS Mirka Topolánka Pavla by se ráda v budoucnu věnovala politice. Chtěla by být senátorkou. Uvedla to ve středu ve Frekvenci 1.

Článek

Topolánková je členkou ODS, v minulosti se o ní hovořilo jako o "ostravské Hillary" s narážkou na manželku exprezidenta USA, která úspěšně kandidovala do amerického Senátu.

V ODS nebude však mít lehké se prosadit, protože zde vládne velká konkurence. "ODS má velmi složitý systém takzvaných primárek, kterým každý musí projít," řekl Právu předseda poslanců ODS Vlastimil Tlustý s tím, že Topolánkové nemůže nijak pomoci. "Musí se do toho vrhnout s plnou silou," dodal.

Topolánková ve středu ve Frekvenci 1 odpovídala i na dotazy týkající se vztahu se svým manželem. Bulvární deník Šíp před časem přišel s fotografií, na níž předseda ODS večeří s poslankyní ODS Lucií Talmanovou. Ve středu Šíp přinesl informaci s odvoláním na souseda Talmanové, podle níž byl Topolánek viděn i v jejím domě.

Topolánková ve středu v rádiu přímo neodpověděla na dotaz, jestli byla svému muži nevěrná.

V pořadu Křížový výslech na tuto otázku řekla: "Kdo je bez viny, ať hodí kamenem."

Jak dále řekla, její manželství je založeno na toleranci: "Kdybychom nebyli tolerantní, tak bychom spolu nemohli žít dvacet sedm let."

A poslankyni Topolánková obdivuje: "Paní Talmanová je půvabná žena, určitě je i inteligentní a navíc jednání se dnes vedou průřezově stranami a evidentně i průřezově pohlavím." V milostném trojúhelníku se podle svých slov ve Frekvenci 1 vždy řídila osvědčeným heslem "zatloukat, zatloukat, zatloukat".

Diskuse byla kvůli množství nevhodných příspěvků zakázána. Všem slušným čtenářům se omlouváme.

Reklama

Výběr článků

Načítám