Hlavní obsah

Topolánek s Talmanovou na svatbu zatím nepomýšlejí

Právo, dan
PRAHA

Svatbu premiér Mirek Topolánek a místopředsedkyně Sněmovny Lucie Talmanová zatím neplánují. Právu to ve čtvrtek řekla mediální poradkyně Talmanové Zuzana Palzer. "Pokud vím, tak o tom nehovořili, neplánují ani neuvažují. Zatím," uvedla Palzer. Dodala, že do té doby, než bude premiér rozvedený, je předčasné o tom hovořit.

Článek

Topolánek ve středu oznámil, že usiluje o rozvod se svou ženou Pavlou, s kterou má tři děti a která se rozvodu brání. [celá zpráva]

Talmanová i syn Nicolas se mají podle Palzer dobře. Pokud nenastanou komplikace, půjdou o víkendu domů - do Dušní ulice v centru Prahy, kde má Talmanová pronajatý byt a kde po odchodu od rodiny bydlí i Topolánek.

Pidifous se do bytu vejde

Podle Palzer je byt dostatečně veliký, aby se do něj vešli dva dospělí a dítě. "Má asi osmdesát metrů čtverečních, dva dospělí a padesáticentimetrový pidifous se tam stěsnají," podotkla.

Talmanová si do porodnice U Apolináře pronajala soukromou ochranku, která odhání zvědavé novináře. "Sama si ji zajistila a sama si ji platí ze svých prostředků. Chápete, že by jí bylo nepříjemné, kdyby paparazziové z bulvárních plátků strkali objektivy do okna, do dveří. Ti tam jsou ochotni vlézt i odpadem od záchodu."

Talmanová má jako místopředsedkyně Sněmovny podle zákona nárok používat vůz s řidičem. Tuto službu ústavním činitelům zajišťuje ministerstvo vnitra prostřednictvím ochranné služby.

Premiér: "Čtenářům je do toho hovno"

Ačkoli premiér den po porodu svolal kvůli narození svého potomka tiskovou konferenci, kde se s novináři podělil o své dojmy z porodu a čerstvého otcovství, pár dní před tím poskytl rozhovor týdeníku Reflex.

V čísle, které vyšlo ve čtvrtek, řekl: "Čtenářům je do toho hovno. To je vulgarizace českého mediálního a společenského života..." odpověděl na dotaz Reflexu, jak pojmenují svou ratolest.

Topolánek je svými vulgárními výlevy proslulý. Podobně jako nyní se vyjádřil i na adresu evropské ústavy, když ji označil anglickým výrazem shit. Novináře hlídkující před jeho bytem v době koaličních jednání zase poslal nediplomaticky do míst, na která si člověk obyčejně sedá.

Reklama

Související témata:

Související články

Topolánkovi a Talmanové se narodil syn Nicolas

Premiéru Mirku Topolánkovi a místopředsedkyni Sněmovny Lucii Talmanové se v úterý narodil syn Nicolas. Příjmení bude mít po otci. Nicolas je Topolánkovo čtvrté...

Výběr článků

Načítám