Hlavní obsah

Sedmičku bude dočasně moderovat Jílková

PRAHA

TV Nova má vyřešený problém. Nový moderátor pořadu Sedmička je na světě. Až do června ji bude uvádět současná moderátorka Kotle Michaela Jílková. Nahradí tak narychlo odvolanou Janu Bobošíkovou, která po boku Vladimíra Železného kandiduje za Nezávislé do europarlamentu. Jílková zůstane i v Kotli.

Foto: Miroslav Knotek

Ilustrační foto

Článek

"Jsme rádi, že paní Jílková naší nabídku akceptovala. Je naprostou profesionálkou s bohatou televizní zkušeností, která bez problémů zvládne moderování Sedmičky," sdělil Novinkám Dan Plovajko, tiskový mluvčí TV Nova.

Michaela Jílková tvrdí, že její prioritou je a zůstává jednoznačně Kotel. "S Kotlem já i vedení TV Nova počítá jako se zcela výjimečným a nezastupitelným formátem do dalšího období. Neznamená to ale v žádném případě, že Sedmičku jakkoli ošidím, když jsem moderování přijala pouze do konce června, do doby, než vedení televize vybere nového moderátora. Politici si nevydechnou!" tvrdí Jílková.

Sedmičku s Michaelou Jílkovou uvidí diváci TV Nova poprvé tuto neděli 18. dubna tradičně od 12.00 hodin.

Bobošíková minulý čtvrtek nečekaně oznámila, že kandiduje do Evropského parlamentu za hnutí Nezávislých. Chtěla ještě moderovat Sedmičku uplynulou neděli, ale vedení televize ji nakonec stáhlo z obrazovky, aby vyvrátilo spekulace o její možné volební podpoře ze strany Novy.

Reklama

Související články

Bobošíková kandiduje do europarlamentu

Hnutí Nezávislí získalo na svou kandidátku pro červnové volby do Evropského parlamentu další známou tvář z televize Nova. Po Vladimíru Železném, který...

Výběr článků

Načítám