Hlavní obsah

Sázkař vsadil na vítězství komunistů 50 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Buď neví, co s penězi, nebo bezmezně věří ve vítězství komunistů ve volbách. Tak by se dal charakterizovat sázející z Prahy, který neváhal vsadit na vítězství Komunistické strany Čech a Moravy v letošních volbách do Sněmovny hned 50 tisíc korun. Jeho vklad přitom nebyl ojedinělý.

Článek

Jen v posledních dvou dnech byly přijaty sázky na komunisty za více než 100 000 korun. Jana Pokorná ze sázkové kanceláře Chance to ve čtvrtek označila za překvapení.

"Výše kurzů na vítězství jednotlivých politických stran byly vypsány podle aktuálních průzkumů veřejného mínění. V posledních dnech byl velkým překvapením nečekaný zájem o sázkovou příležitost na vítězství KSČM," uvedla Pokorná.

KSČM k favoritům vůbec nepatří a na její prvenství byl dosud kurz 60:1. Pokud by tedy sázející uspěl, rozmnožil by původních 50 000 korun na tři milióny korun. Mnohem větší šance mají podle bookmakerů politické strany ODS (1,3:1) a ČSSD (3,5:1). Kurz KSČM s ohledem na výše zmíněné sázky již klesl na 40:1.

Reklama

Výběr článků

Načítám