Hlavní obsah

Přemýšlíte o koupi vozu a je pro vás kromě kvality důležitá i cena?

Novinky, www.auto-isr.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zvažujete nákup ojetého vozu? Obáváte se případných rizik spojených s neautorizovanými bazary? Využijte tedy nabídky ověřené kvality ojetých vozů s malým počtem najetých kilometrů, s pravidelným a doložitelným servisováním a s jistým původem.

Článek

Autorizovaný dealer vozů Audi a VW, společnost auto I.S.R. vám nabízí jen několik měsíců (od do 1 a roku max.) staré vozy Golf, Sharan a Polo za velmi výhodných podmínek. Kromě snížené ceny získáte vozy s výhodným leasingem včetně pojištění. Při platbě v hotovosti můžete sjednat výhodné havarijní pojištění od České pojišťovny. A to vše samozřejmě s garancí kvality vozů.

Všechny vozy jsou součástí nabídky auto-plus. Procházejí velmi přísnou servisní kontrolou a jedná se o vozy uvedené do provozu v ČR. Nemusíte se obávat rizik při koupi havarovaného či leasingem nebo zástavním právem zatíženého vozu. K vozu získáte tzv. technický zápis, kde jsou veškeré údaje o stavu vozu a historie jeho servisování. Za velmi přijatelnou cenu získáte vůz, jehož technický stav se blíží vozu novému.

Garantem projektu auto-plus je oficiální a výhradní dovozce značek Volkswagen, Audi a Seat, společnost Import Volkswagen Group s. r. o.

Společnost auto I.S.R. disponuje i servisem s nejkratší objednací dobou v Praze. Team profesionálů se zkušenostmi ze závodních tratí je vždy připraven na jakékoli vaše požadavky.

Pořiďte si bez rizika vůz, který vás nezklame.

Reklama

Výběr článků

Načítám