Hlavní obsah

Po Evropské ulici, kde vznikl několikametrový kráter, už znovu jezdí tramvaje

Novinky, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Provoz tramvají a autobusů v Evropské ulici v Praze byl ve čtvrtek ráno obnoven poté, co se na místě v neděli vytvořil několikametrový kráter v silnici.

Foto: Jakub Herzán, Novinky

Propad vozovky značně zkomplikoval dopravu na významné tepně.

Článek

Zatímco zastávkou Horoměřická budou tramvaje v obou směrech zatím pouze projíždět, pro autobusy byla ve směru od Divoké Šárky do centra zřízena provizorní zastávka u zastávky tramvají. Týká se to linek 119, 161, 206, 218, 254 a 312.

Ve směru od centra na Divokou Šárku se pro autobusové linky 119, 206 a 218 přesunula zastávka Horoměřická do obratiště Bořislavka. Pro osobní dopravu zůstává část ulice stále uzavřená.

„Pro jednotlivé linky platí aktualizované dopravní opatření,“ informoval Dopravní podnik.

Provoz na významné tepně byl zastaven poté, co se na křižovatce s ulicí Horoměřická v neděli propadla silnice a vznikl několikametrový kráter přes dva jízdní pruhy. [celá zpráva]

V Praze se propadla vozovka Video: Novinky

Policie vyšetřuje případ kvůli podezření ze spáchání trestného činu obecné ohrožení z nedbalosti. Zatím není jisté, co propad způsobilo. Podle odborníků jsou ale na vině zřejmě kaverny, tedy dutiny pod silnicí. Silné deště mohly podloží rozmáčet a silnice se do díry propadla. Nepotvrdila se tak domněnka, že za propadem je ražba metra. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám