Hlavní obsah

O víkendu bude pršet, teploty neporostou ani příští týden

Závěr týdne bude deštivý. Návrat tropických teplot zatím není na pořadu dne a i v příštím týdnu by mělo pokračovat počasí se zvětšenou oblačností a teplotami do 25 stupňů. Novinkám to řekla Dagmar Honsová ze společnosti Meteopress.

Živě: Aktuální záběry z panoramatických kamer 11.7.2019Video: Sitour / Novinky.cz

 
Článek

Ve čtvrtek bude zpočátku polojasno až oblačno. V průběhu dne se od západu zatáhne a objeví se první přeháňky s deštěm. Odpolední teploty se dostanou na 19 až 23 stupňů.

Foto: Thomas Warnack, ČTK/AP

Ilustrační foto

V pátek bude převážně zataženo s deštěm. Více by mělo pršet v Čechách, zatímco na Moravu a do Slezska se srážky dostanou až později. Ranní minima se díky zvětšené oblačnosti budou pohybovat mezi 14 a 10 stupni a odpolední vystoupí na 17 až 21,” doplnila Honsová.

Nejdeštivějším dnem by měla být sobota. Zataženou oblohu s deštěm či přeháňkami doprovodí ranní teploty mezi 14 a 10 stupni a odpolední maxima v rozmezí 17 a 21 stupňů.

Oblačné počasí by mělo převládat i v neděli. Srážky by však měly postupně ustávat, a zatímco ranní minima zůstanou na hodnotách předchozího dne, odpolední teploty vystoupají na 19 až 23 stupňů.

Výhled na následující týden slibuje do středy převládající oblačno či polojasno s přeháňkami, ranními minimy kolem 10 stupňů a odpoledními teplotami v intervalu 20 až 24 stupňů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám