Hlavní obsah

Langer připravil tisíce letáků proti Rathovi a ČSSD

Novinky, ora

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Místopředseda Sněmovny a volební lídr ODS v Olomouckém kraji Ivan Langer nechce v kmapani ponechat nic náhodě. S vědomím šéfa kandidátní listiny občanských demokratů rozdávali dobrovolníci celkem 260 tisíc letáků, které varovaly před možným zánikem některých nemocnic v kraji kvůli zákonu o neziskových organizacích.

Článek

Na letácích, které se dostanou do každé domácnosti, jsou na první straně znázorněny nemocnice v Šumperku, Jeseníku a v Hranicích na Moravě.

Druhá strana letáků se objevuje v pěti mutacích podle jednotlivých okresů Olomouckého kraje (Olomouc, Prostějov, Přerov, Šumperk a Jeseník) a označuje lékárny, jejichž existence je podle ODS rozhodnutími ministra Ratha vážně ohrožena.

Langer, který kromě práv vystudoval medicínu, zdůrazňuje, že ODS udělá vše pro záchranu nemocnic i lékáren. Ministr Rath však taková tvrzení rázně odmítá s tím, že zánik nemocnicím v žádném případě nehrozí.

Reklama

Výběr článků

Načítám