Hlavní obsah

Exekutoři zabavili Altnerovi majetek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Exekutoři ve středu zabavovali majetek advokátovi Zdeňku Altnerovi. O exekuci požádala VZP, protože advokát neplatí pojistné za zaměstnance. Altner to přiznává, exekuce je ale podle něj mstou ČSSD. Uvedla to TV Nova. Pojišťovně Altner dluží statisíce korun.

Článek

"Jako právnická osoba dluží pan Altner VZP 210.000 korun a jako fyzická osoba více než půl milionu," řekla Nově mluvčí VZP Jana Víšková. Pojišťovna na něj podala trestní oznámení před třemi lety, Altner ani poté platit nezačal.

"Někdo měl velmi dobré informace, že tady dnes dopoledne budu," prohlásil. Exekuci podle něj uspíšil předseda ČSSD Jiří Paroubek. "Nemůžu si to nedat do souvislosti s prohlášením pana Paroubka, že vůči mně přitvrdí," dodal.

S ČSSD se advokát soudí o miliardy. Požaduje je na základě smlouvy se stranou, kterou zastupoval ve sporu o Lidový dům. Podle smlouvy má získat podíl na zisku z nájmu prostor, pokud spor vyhraje, což se také stalo.

ČSSD se snaží o mimosoudní vyrovnání. Altner dokonce podal návrh na exekuci majetku strany, s tím ale u soudu neuspěl. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám