Hlavní obsah

Dívka z erotického videa se dala na pokání a dělá kariéru u soc. dem. žen

Právo, jov

Politika dokáže divy. Aspoň to platí v případě Gábiny J., která před čtyřmi roky, v šestnácti letech, dobyla svět erotického internetu videem, na kterém se věnovala o školní přestávce autoerotice. Následně dokonce natočila pornofilm s Robertem Rosenbergem. Nyní je vše jinak, pod novým jménem sedí ve vedení regionální ženské organizace ČSSD.

Foto: Profimedia.cz

Hosté erotického klubu Gábinu přesvědčili ke kariéře v ČSSD. Ilustrační foto

Článek

Mladá dívka vylíčila deníku Blesk moment, který jí zcela změnil život. „Jednou v erotickém klubu jsem si povídala s několika chlapíky, kteří tvrdili, že jsou z ČSSD. Nabídli mi, jestli nechci zkusit něco jiného než pracovat v erotickém klubu,“ popsala zvrat v dosavadní kariéře.

Plavovláska tvrdí, že nabídka nebyla zcela nezištná. Cílem prý bylo nalákat politické a obchodní partnery. Po čase ale došlo ke zvratu. Dívka změnila jméno, křestní list, noví přátelé jí vybrali nové bydliště. Podle Blesku postup schválila i její maminka.

Politické taje ČSSD začala objevovat jako Alexandra V., na internetu se začala podepisovat jako místopředsedkyně sociálnědemokratických žen v Třinci a na Jablůnkovsku.

Členkou ČSSD není, tvrdí sociální demokraté

"ČSSD považuje zprávy za účelové a jasně prohlašuje, že zmiňovaná Alexandra není a nikdy nebyla členkou ČSSD," reagovali v pátek sociální demokraté v tiskové zprávě.

Jindřiška Maršová, předsedkyně ženské organizace ČSSD, která je ke straně přidružená, ale působí samostatně, na dotaz Práva potvrdila, že je Alexandra V. členkou a do funkce místopředsedkyně severomoravské buňky byla opravdu zvolena.

„Když se přihlašovala, tak byla představena jako studentka se silným sociálním cítěním,“ řekla Maršová s tím, že Alexandra V. se popsala také jako silně věřící a projevila zájem o církevní záležitosti.  „Chovala se velice skromně, velice aktivně v otázkách prosazování žen,“ doplnila šéfka sociálnědemokratických žen.

Dodala ale, že následných schůzí organizace se dívka už nezúčastnila. Maršová také uvedla, že není informována o divokých životních peripetiích mladé ženy „O změně identity vůbec nic nevím,“ prohlásila.

Reklama

Výběr článků

Načítám