Hlavní obsah

Dienstbier popírá informace zemanovců, že míří do TOP 09

Novinky, jov

Čelný sociálně demokratický politik a neúspěšný kandidát ČSSD na post prezidenta Jiří Dienstbier popřel v sobotu, že by mínil opustit svou stranu a vstoupit do TOP 09. Uvedl to v rozhovoru pro Právo předseda SPOZ Vratislav Mynář.

Foto: Petr Horník, Právo

Jiří Dienstbier (ČSSD)

Článek

„Nesmyslné výroky obchodníka s lidským neštěstím (s exekucemi) Vratislava Mynáře nemá cenu více komentovat," reagoval na dotaz Novinek Dienstbier na Mynářova slova.

Mynář se v rozhovoru tvrdě opřel do Dienstbiera, když ho označil za vzteklé štěně, které kope v dresu topky: „K panu Dienstbierovi se už možná nebudu vyjadřovat jako k soc. dem., protože podle mě je to člověk, který přestoupil z jednoho mužstva do druhého a jenom čeká, až se mu vyřídí registračka. V tomto případě průkaz TOP 09.“ [celá zpráva]

Dienstbier kritizoval Mynářovo působení ve společnosti Tessile ditta services, která se měla podílet na exekucích a vymáhání dluhů pro pražský Dopravní podnik. Mynář přiznal, že v ní působil, aniž by byl akcionářem, ale po parlamentních volbách požádal, aby byl ze společnosti vypsán. K tomu, zda společnost vymáhala dluhy, se ale v rozhovoru nevyjádřil.

Reklama

Výběr článků

Načítám