Hlavní obsah

ČSSD ve čtvrtek ráno před fabrikami rozdá 100 tisíc koblih

Právo, Jan Rovenský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po týdnech konfrontační a negativní kampaně chystá ČSSD závěr v pozitivním duchu. „Sladkou tečkou“ má být čtvrteční ráno, kdy chce strana před továrnami po celé republice rozdat přes 100 tisíc koblih. Předseda sociální demokracie Jiří Paroubek doplnil, že jen v Ústeckém kraji strana rozdá 16 tisíc koblih.

Foto: Milan Malíček, Právo

Článek

„Chceme lidem zpříjemnit vstávání a připomenout jim, proč je důležité volit. Dostanou od nás koblížek, růži a volební noviny,“ uvedl v pátek v Lidovém domě ústřední volební manažer ČSSD Jaroslav Tvrdík.

Podle něj se soc. dem. pokusí, aby koblihy byly s oranžovou, meruňkovou marmeládou, nikoli červenou malinovou – právě rudá barva by, jak upozornil jeden z novinářů na tiskové konferenci, mohla vyvolávat představy o možné spolupráci s KSČM.

„Heslem posledního týdne je práce a prosperita, které shrnuje naše volební závazky, a toto heslo se s klíčovými lídry soc. dem. objevuje na našich billboardech. V tomto kontextu bude finále naší kampaně pozitivní,“ dodal Tvrdík.

ODS chce "zamodřit" Kampu

Novým prvkem kampaně konkurenční ODS bude nedělní setkání straníků a příznivců strany na pražské Kampě.

"Doufáme, že zamodříme nejprve celou Kampu a pak celou Českou republiku," řekl novinářům volební lídr ODS Petr Nečas. V krajích modrou kampaň ve čtvrtek, den před začátkem voleb, ukončí koncerty na náměstích.

ODS chystá "kontaktní kampaň", tedy přesvědčování především přátel a známých, aby dali svůj hlas právě občanským demokratům. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám