Hlavní obsah

CK Harmonie medical skončila v konkurzu

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Cestovní kancelář Harmonie medical z Háje ve Slezsku na Opavsku, která loni v červenci dovezla do Chorvatska více než 300 lidí, aniž jim zaplatila ubytování, je v konkurzu. Rozhodl o tom Krajský soud v Ostravě. Právu to v úterý potvrdila pracovnice konkurzního oddělení soudu.

Foto: Radhostskavyzva.cz

V cíli už vládla spokojenost, pohoda i slunečné počasí

Článek

Věřitelé cestovky se během třiceti dnů mohou přihlásit soudu, aby jejich pohledávky mohly být zařazeny do konkurzního řízení. Konkurz soud na cestovku prohlásil na základě osmi návrhů, které podali nespokojení klienti.

Majitelku cestovky Hanu Vítečkovou policie stíhá již kvůli třem podvodům. Kriminalisté ji viní například z toho, že vylákala pro svou zadluženou firmu přes deset miliónů korun, i když si byla vědoma nemožností závazkům dostát. Navíc klientům tvrdila, že je cestovka pojištěna proti úpadku, i když to nebyla pravda.

Harmonie medical jako cestovní kancelář nesmí podnikat už od loňského září, kdy krajský úřad rozhodl o odebrání koncese.

Reklama

Související články

Majitelka Harmonie Medical obviněna z podvodu

Kriminalisté stíhají majitelku cestovní kanceláře Harmonie Medical Hanu Vítečkovou z podvodu, jak ve čtvrtek sdělila policie. Loni vybrala od stovek klientů...

Výběr článků

Načítám