Hlavní obsah

Topolánek se rozzuřil, že mu ministři neřekli o tiskovce

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rozpálen byl v pondělí vpodvečer v Kolodějích premiér Mirek Topolánek, když zjistil, že se ještě v průběhu jednání kabinetu koná tisková konference.

Článek

"Řekl jsem, že bude až po skončení vlády," rozčileně volal ve foyeru vládního zámku, zatímco s dílčí informací o sestavování státního rozpočtu informoval novináře vicepremiér Petr Nečas a ministr financí Vlastimil Tlustý.

Premiér dokonce otevřel dveře do místnosti, kde se konference odehrávala, ale když uviděl, že už je v plném proudu, rychle vycouval.

Podle informací Práva mluvil i o personálních postizích tiskového oddělení Úřadu vlády. Dlouhou dobu totiž nikdo nevěděl, zda setkání novinářů se členy vlády vůbec kolem 16. hodiny, na kdy byla plánovaná konference, dojde.

"Nevíme, co bude, nemají zatím co říci," sdělovali novinářům premiérovi nejbližší spolupracovníci s odkazem, že k hlasování o rozpočtu má dojít až o půl osmé večer.

Reklama

Výběr článků

Načítám