Hlavní obsah

Topolánková nevěří v úspěch manželovy vlády

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pavla Topolánková, která kandiduje v obvodu Ostrava - město do Senátu za uskupení europoslankyně Jany Bobošíkové Politika 21, se domnívá, že kabinet jejího manžela Mirka Topolánka nedostane důvěru ve Sněmovně. Uvedla to v pondělí v rádiu Frekvence 1.

Článek

"Já se osobně domnívám, že vláda, kterou manžel sestaví, tak důvěru nedostane," řekla Topolánková.

Nicméně skepse vůči možnosti vzniku menšinové vládě ODS neznamená, že by Topolánková podporovala soka jejího manžela, kterým je šéf ČSSD Jiří Paroubek.

Topolánková věří, že prezident Václav Klaus nejmenuje premiérem Jiřího Paroubka. "Obávám se, že by Paroubek vládu skutečně sestavil s pomocí komunistů," dodala Topolánková. ¨

Věří v překonání manželských rozepří

Topolánková také komentovala manželskou krizi, ke které přispěly články bulvárního tisku o milostných avantýrách šéfa ODS. "Věřím, že to dobře dopadne, pro mě je samozřejmě pořád prioritou rodina," řekla Topolánková s tím, že součástí rodiny je i manžel.

O rozvodu zatím Topolánková neuvažuje.

Reklama

Související články

Topolánková se stydí za manželovu ODS

Kandidátka na senátorku a manželka premiéra Mirka Topolánka Pavla se opět, ač možná nechtěně, pustila do svého manžela, respektive do ODS, kterou Topolánek...

Výběr článků

Načítám