Hlavní obsah

Madonna vystoupí na Karlově mostě, bude celý den zavřený

– PRAHA

Americká zpěvačka Madonna, která se poprvé představí v Česku na koncertech 6. a 7. září v pražské Sazka Areně, vystoupí 8. září na Karlově mostě. Právu to potvrdily dva na sobě nezávislé zdroje, které si ale nepřály být jmenovány.

Článek

Madonna by měla být hostem milionářské párty módní firmy Louise Vuittona, která si gotickou stavbu již pronajala. Měla by zazpívat asi tři skladby.

"Tyto informace nemohu potvrdit, protože jdou mimo naši společnost," řekl Právu Petr Novák z agentury Interkoncerts, která oba Madonniny koncerty v Sazka Areně pořádá. V podobné situaci je vydavatelství Warner Music, jež u nás vydává Madonnina alba. Ani jeho zástupce Michal Máka o vystoupení zpěvačky na Karlově mostě nic neví a obává se, že pokud je to pravda, česká pobočka Warner Music se nic nedozví.

Pražští radní jsou celodení pronajmutím jedné z největších českých památek pobouřeni. Nesouhlasí s tím, aby byl na celý den zavřený jen proto, že si ho pronajmul Vuitton na svou oslavu. Deník Blesk uvedl, že zavření mostu povolila městská část Praha 1, protože firma, která vše zařizuje, sehnala všechna potřebná povolení od policie či hygieniků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám