Hlavní obsah

Sázkaři věří v zápase s USA jen Čechům

– ČESKÁ REPUBLIKA

Lidé, kteří sázejí na výsledky sportovních utkání, mají jasno. V pondělním utkání mistrovství světa ve fotbale s týmem Spojených států vyhrají Češi. Pokud by zvítězili Američané, měli by radost majitelé sázkových kanceláří. Na takovém výsledku by hodně vydělali.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Sázková kancelář Fortuna

Článek

Na vítězství Američanů sází jen asi čtyři procenta těch, co do sázkových kanceláří přijdou. "Počítám, že to jsou Američané žijící v Česku," odhadl mluvčí firmy Tipsport Lubomír Ježek.

Ani bookmakeři ale příliš nevěří, že by Češi v zápase prohráli. Několik hodin před utkáním se kurzy na vítězství ČR pohybovaly kolem 1,7:1, na remízu 3,5:1 a případné vítězství Američanů by tipujícím vyneslo více než čtyřnásobek vkladu.

Nejčastěji se tipuje výsledek 3:1

Jen u společností Tipsport a Chance činil objem přijatých sázek v součtu kolem deseti miliónů korun. Lidé přitom ještě moc nesázejí, čekají na další zápasy. Podle toho prvního odhadnou, v jaké formě se mužstvo představí.

U firmy Chance si někdo vsadil výjimečných 170 000 korun na vítězství českého týmu jen ve druhém poločase. Pokud se trefí, může si vedle vkladu odnést navíc dalších 400 000 korun.

U společnosti Sazka lidé nejčastěji tipují konečný výsledek 2:1 či 3:1, případně 2:0. V sázce na autora gólu se nejvíce věří Janu Kollerovi, nejlepšímu českému reprezentačnímu střelci v historii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám