Hlavní obsah

Paroubek lákal Topolánka na fotbal, ten odmítl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Do hlediště stadiónu v Gelsenkirchenu se v pondělí chystají jak nynější premiér Jiří Paroubek, tak jeho možný nástupce Mirek Topolánek. Šéf ČSSD nabízel předsedovi ODS místo ve vládním speciálu, Topolánek odmítl.

Článek

"Já jsem mu nabízel, abychom tam letěli spolu, ale on má jinou představu," řekl v sobotu Paroubek. Nepředpokládá ani, že by úvodní zápas národní reprezentace předsedové dvou nejsilnějších stran využili ke konzultacím o povolební situaci mezi čtyřma očima. "Asi se na fotbale neuvidíme," uvedl premiér.

Oba předsedové si chtějí v neděli zatelefonovat, Paroubek Topolánkovi zřejmě řekne, že se poslanci jeho strany rozhodli nepodpořit ani netolerovat případnou vládu ODS, KDU-ČSL a SZ a toto stvrdili podpisem [celá zpráva

Topolánek a Paroubek jsou i kvůli nedávné vyhrocené předvolební kampani považováni za nesmiřitelné rivaly na politické scéně. Zatímco před volbami se nelítostně napadali, po hlasování jsou smířlivější a osobní vztahy nechávají stranou.

V publiku zápasu českého týmu proti USA nebude chybět ani prezident Václav Klaus.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám