Hlavní obsah

Zeman rozesmál celou komisi

Právo, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejznámější důchodce v Česku, emeritní předseda ČSSD Miloš Zeman, odvolil v pátek krátce po 14. hodině v Novém Veselí na Žďársku. Na dotaz, jak odhaduje výsledky ČSSD, uvedl: "Po poslední kampani ODS, která byla neobyčejně hloupá - mám tím na mysli jejich agenta pana Kubiceho - věřím, že sociální demokracie může uspět lépe, než kdyby tato kampaň nebyla."

Článek

K volbám přišel bez manželky a jeho tvář nesla stopy únavy po předvolebním maratónu. Přesto hned po vstupu do volební místnosti rozesmál celou volební komisi. Stačilo totiž, že jen pozdravil a hned bylo veselo.

To by ale nebyl Miloš Zeman, kdyby sousedům z Veselí kousek úsměvu hned nesebral. To nastalo v okamžiku, když zpoza plenty prohlásil, že mu mezi lístky chybí desítka (volební číslo ČSSD, pozn. red.), kterou ale vzápětí našel. Když pak kráčel s hlasem pro soc. dem. a jak se netajil, s kroužky pro Zdeňka Jičínského a Jaromíra Schlinga k hloučku fotografů, tísnících se kolem volební urny, zjevně si užíval exploze zájmu médií.

Zda to bylo naposledy, jak hlásá, což avizoval, ukáže čas. Nedávno totiž v Jihlavě prohlásil, od 5. června hodlá novinářům pokládat telefony a skutečně si užívat důchodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám