Hlavní obsah

Technaři letos poprvé zapaří v Krásně na Sokolovsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KRÁSNO

První letošní technoparty pod širým nebem s názvem CzaroTech 2006 chystají organizátoři v Krásně na Sokolovsku. Konat se má od 28. dubna a zúčastnit se jí má víc než tisícovka příznivců techna. Mluvčí policie v Karlovarském kraji Jolana Číhová uvedla, že organizátoři akci řádně nahlásili a mají většinu potřebných povolení.

Článek

CzaroTech 2006 se má konat na místním letišti, kde už v minulých letech dvě podobné akce proběhly. "Policie byla o této technoparty informována a s ohledem na shromáždění většího počtu účastníků a možného narušení veřejného pořádku přijala bezpečnostní opatření tak, aby byl zajištěn bezproblémový průběh celé akce," uvedla Číhová.

Policisté podle ní zřídí přímo u letiště, kde se má technoparty konat, kontaktní pracoviště Integrovaného záchranného systému. "Zde se soustředí jak policisté, hasiči, tak i záchranná služba. Tím bude zajištěna možnost stálé komunikace s organizátory, s účastníky, s veřejností i s médii a samozřejmě i možnost okamžitě reagovat na jakýkoli problém," dodala mluvčí.

Technaři pořádání oslavy "čarodějnic" nahlásili na obecním úřadě a získali také souhlas některých majitelů okolních pozemků, že mohou na jejich polích během akce tábořit.

Povolení akce odsouhlasilo krásenské zastupitelstvo. "Za sebe musím říci bohužel," svěřil se Novinkám místostarosta František Pöselt a dodal, že má z posledního CzaroTechu, který zde konal před dvěma lety, špatné zkušenosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám